انگور جزو میوههایی است که میتوان از آن برای تهیه لواشکی خوشمزه استفاده کرد. برای درست کردن لواشک انگور میتوانید میوههای دیگر مانند هلو و آلو را به انگور اضافه کنید تا لواشک طعم بهتری پیدا کند.
لواشک یکی از تنقلات خوشمزه و بسیار پر طرفدار است که آن را با انواع میوهها در طعمها و مزههای مختلف تهیه میکنند. در این میان انگور میوه محبوبی است که از خواص آن به شکل میوه تازه، کشمش و مویز، شیره انگور، سرکه انگور و لواشک استفاده میشود. شما فقط با داشتن یک پنجره رو به آفتاب میتوانید در منزل لواشک تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه لواشک انگور و همچنین حکم شرعی جوشیدن انگور برای درست کردن این لواشک را خواهید خواند.
مواد لازم (برای ۶ نفر یا بیشتر) |
انگور |
۲۵۰ گرم |
آب |
یک لیوان سر خالی |
آلو قرمز (اختیاری) |
نیم کیلو |
هلو (اختیاری) |
۲۵۰ گرم |
دستور تهیه
- انگور و دیگر میوهها را خوب بشوئید.
- انگورها را دانه کنید، دم و چوب آنها را بگیرید.
- همه میوهها را در یک قابلمه بریزید و یک لیوان سر خالی آب به آن اضافه کنید.
- قابلمه را روی شعله زیاد بگذارید تا به جوش آید؛ سپس به محض اینکه جوش آمد آن را کم کنید. (هر از گاهی مواد را هم بزنید تا ته نگیرد.)
- زمانی که میوهها له شده و آب آن جمع شد، شعله را خاموش کنید؛ صبر کنید تا کمی خنک شود.
- در این مرحله مواد را از صافی رد کنید تا پوسته و هسته میوهها از آب و عصاره آنها جدا شود. (اگر مایع رد شده از صافی بسیار شل است باید دوباره آن را روی حرارت بگذارید تا کمی غلیظ شود.)
- کف سینی نایلون تمیز پهن کنید.
- مایع رد شده از صافی را آرام روی سینی بریزید. (ضخامت مواد باید نیم تا یک سانتیمتر باشد.)
- سینی را به مدت حداقل دو روز در آفتاب بگذارید تا لواشک خشک شود.
- زمانی که لواشک کاملا خشک شد میتوانید آن را نوش جان کنید.
نکات آشپزی
درباره این سایت